Black Box, a company specialized in data and network, and Buroconcept already collaborated and achieved the Protime project in Kontich. Therefore, when Black Box considered the renovation of its premises, the partnership with Buroconcept spoke for itself. Starting from a small project reusing the existing furniture, the final result is a magnificent realization.

Thanks to the experience and personal approach, Buroconcept, looking further than the initial objective, develops an innovative reception area : a lounge bar clustered around reception, showroom and meeting room.

This new infrastructure offers Black Box the opportunity to organise workshops and demonstrations for its prospects and this in a pleasant and stimulating environment.
Success guaranteed …

Location
Zaventem
Surface
1000 m2
Status
Completed