In 2008 Oracle decides to relocate its offices to a building in Vilvoorde.
The objectives are clear: reducing the rented surface by nearly 15% and implement a concept that can support the company’s policy of growth.

Eight months later Oracle moves to its new facilities with a conference center, a few individual offices, flexible landscape positions, meeting rooms spread across workspaces, small concentration rooms, "touch down" tables and several spaces for informal communication.
The fit out reflects the image of both the innovative and serious nature of Oracle, they are bright and airy, colour plays a guiding role and spaces for informal exchanges are highlighted in a funny way.

In 2010, Oracle must integrate 150 new employees. After analysing the occupancy of space, the layout was adapted and 80 additional posts were created, divided into conventional positions, individual offices, concentration desks and "touch down”. The concept has proven itself
Location
Vilvoorde
Status
Completed