Voor CCRE hebben we hun bestaande burelen volledig herdaan. Voor de verbouwingen waren alle kantoren gesloten ruimten met volle wanden, er was weinig licht en mensen hadden nood aan zones om in stilte te werken of te vergaderen. We hebben een nieuwe lay-out opgesteld met kleine open spaces die verdeeld worden door een tussenzone, waarin we verschillende types vergaderzalen groeperen. Op deze manier hebben we het geheel meer open licht kunnen maken zonder de mensen in grote open spaces te plaatsen. Daarbij hebben we dan ook een onderscheid gemaakt tussen flex werkposten en vaste werkposten naar gelang de functies van de mensen. Aan de inkom hebben we een zone met hoge tafel gecreërd. Dit is een multifunctionele zone, deze dient zowel als brainstorm/scrum zone, als onthaal, als kleine meeting. Ter hoogte van deze tafel hebben we ervoor gekozen om bubbles te plaatsen, op deze manier kunnen de mensen, die zich even moeten concentreren, zich afzonderen voor een bepaalde duur.
Qua look and feel hebben we verder gespeeld met de design die we voor voorgaande verdiepingen gebruikt hadden. de conviviale ruimtes hebben een groen kleur accent gekregen terwijl de burelen sober zijn gebleven. Op deze manier hebben we de verschillende functies van de activity based stations bednadrukt.
Location
BRUSSEL
Surface
370 m2
Status
Completed