In 2009 besluit CLL (Centre de Langues) om een nieuw centrum te openen in de Europese wijk. Het doel is om een nieuw publiek aan te trekken onder de Europese ambtenaren met een efficiŽnte, maar ook dynamische omgeving die contrasteert met de kantoorruimte waar deze mensen hun dagen doorbrengen.

CLL verwacht ook dat Buroconcept een concept creŽert dat toepasbaar is op andere centra (bestaande en soms klein van omvang), dit alles binnen een beperkt budget.

Om de efficiŽntie van de klaslokalen te behouden, wordt de nadruk gelegd op de gemeenschappelijke ruimtes: de noodzakelijke signalisatie van de klassen is overdreven om als decoratief element te dienen en tapijttegels zijn willekeurig geplaatst om zo een uniek en dynamisch pad te vormen, verder werd een bar / lounge geÔnstalleerd om informele communicatie tussen de deelnemers te bevorderen.
Location
Brussel
Surface
1500 m2
Status
Completed