Door de groei van het bedrijf werd er in 2009 beslist te verhuizen naar een gebouw van +/-1500 m² gespreid over 2 verdiepingen. Belangrijk was deze locatie het Protime huismerk te laten dragen.

Medewerkers, klanten, en partners voelen er duidelijk de Protime waarden: belangrijkheid van mensen en tijd, evenwicht tussen job en privé-leven. Dit gevoel wordt door Buroconcept, met de inrichting van een living room met open haard sterk naar voor gebracht. Maar het is ook de spilruimte van het bedrijf geworden; veel creatieve ideeën ontstaan daar waar mensen uit verschillende afdelingen een kruisbestuiving ondergaan.

Verder heerst er een sterke clean desk policy. Er wordt flexibel gewerkt zonder vaste werkpost of uren, in een open space die dient als ontmoetingsplaats waar mobiele mensen samenkomen en uitgenodigd worden om te werken. Maar naast die conceptuele nood wordt er door meerdere gesloten kantoren, concentratieruimten en vergaderzalen ook tegemoetgekomen aan een puur functionele behoefte.
Location
Aartselaar
Surface
1500 m2
Status
Completed