Hip hip hoera buroconcept bestaat 30 jaar!

Onze visie

ecosysteem

Elke dag en overal biedt de natuur ons voorbeelden van extreem goed functionerende ecosystemen die millennia wonderbaarlijk hebben gefunctioneerd door zich voortdurend aan te passen en te evolueren.

Deze voorouderlijke balans vormt voor Buroconcept een inspiratiebron , niet alleen in het ontwerp van onze projecten die we intuïtief en uniek willen zijn, maar ook in onze manier van werken.

De filosofie van Buroconcept is om elke klant een persoonlijke benadering van kwaliteit te bieden. Het ligt daarom voor de hand om voor elk project een geschikt team samen te stellen dat in staat is alle vaardigheden te dekken die nodig zijn voor het succes van het project.

Door onze ervaring en uw kennis van uw behoeften te combineren, ontwikkelen en realiseren wij samen projecten die uw organisatie nieuw leven inblazen.

 

Passie

Elk project is uniek en samen met u gaan we elke uitdaging met passie aan.

Deze passie is waarom we bestaan en waarom we elke werkplek op maat maken. We gaan verder dan ontwerp en constructie .

We baseren ons ontwerp op sterke ideeën en laten deze stap voor stap evolueren met de klant. Zo brengen we onze passie graag over en dat zie je terug in elk ontwerp.

creativiteit

Meer dan ooit bepaalt wendbaarheid , het vermogen om je aan te passen aan verandering, het succes van een organisatie.

Onze creativiteit zit in ons DNA gegrift en geldt door de projecten heen. Veel verder dan de esthetische keuzes, is het wat ons in staat stelt om unieke oplossingen te ontwikkelen, te jongleren met ingewikkelde schema’s of extreem beperkte budgetten .

De mens is

in het centrum

De man staat centraal, het zijn de mensen die de motor van de organisaties vormen.

Respect , luisteren en vertrouwen zijn de pijlers van de band die we weven met onze klanten. Bovenal zijn wij uw partner . We zijn er om u te helpen uw doelen te bereiken en van uw werkomgeving een echt hulpmiddel te maken voor werving, welzijn en efficiëntie .

“Our work is not about ‘the design’. it’s about the feeling, the story…”
Lukas Kartout, Architect d’intérieur

Laten we samen praten

over je projecten

We kijken ernaar uit van u te horen en al uw vragen over uw volgende project te beantwoorden.