Hip hip hoera buroconcept bestaat 30 jaar!

Buroconcept

Al 30 jaar begeleidt Buroconcept haar klanten bij de ontwikkeling van hun werkplekken met het welzijn van de medewerkers als sleutelwoord want zij zijn degenen die het succes van uw organisaties garanderen.

Zodra er verandering op de loer ligt, of het nu gaat om een verhuizing, reorganisatie of verbouwing, stellen wij onze ervaring en creativiteit tot uw dienst.

We denken met u mee over de vastgoedstrategie, analyseren uw behoeften (functioneel, technisch en ruimtelijk) diepgaand en ontwikkelen op maat gemaakte omgevingen die uw identiteit, uw budgetten en planningsbeperkingen respecteren.

Ongeacht de grootte van uw project of de budgetten die u wenst te investeren, ons creatieve team van architecten en interieurontwerpers zal zich volledig inzetten om ruimtes te ontwerpen die uw teams nieuwe energie kunnen geven en zo de doelstellingen van uw bedrijf ondersteunen.

De onafhankelijkheid van ons team garandeert u een neutrale en objectieve aanpak op alle domeinen van het project.

Bij Buroconcept bent u in goede handen!

Neem contact met ons op

Ontwerp gebaseerd op
mensen

Mensen centraal bij onze prioriteiten

Het welzijn van uw medewerkers is een meerwaarde voor uw organisatie. We besteden daarom bijzondere aandacht aan luchtkwaliteit, akoestiek, verlichting en ergonomie, maar ook aan de werksfeer in de ruimte.

Solar Turbine projet

Buroconcept

op mensen gebaseerd

BCORP

B Corps is een wereldwijde organisatie die bedrijven aanmoedigt en ondersteunt om ‘goed te doen’. Voor hun sociale en ecologische inspanningen zijn deze bedrijven B Corp gecertificeerd.

Buroconcept deelt deze visie en zet zich ervoor in.

“Every design starts with a good story”
Laurence Indekeu, director at Buroconcept

Laten we samen praten

van je projecten

We kijken ernaar uit van u te horen en al uw vragen over uw volgende project te beantwoorden.