Hurray! Buroconcept celebrates its 30th anniversary!

MICHAEL PAGE

 

BXL - 900 AND 450 m2

MICHAEL PAGE

Michael Page entrusted Buroconcept with two different design assignments for their new offices in the Bastion Tour in the heart of Brussels. The first mission was to create two types of zones spread over the entire floor. They wanted a large space where their employees could collaborate freely on one side, and on the other, they needed meeting rooms of different sizes.
Buroconcept was able to create these two types of very specific workspaces while maintaining harmony throughout the space.

Later, Michael Page returned with a new request. They were growing rapidly and had rented half a floor down. Here, Buroconcept has created a new work area for its employees, with the right balance between open spaces and closed areas (such as small meeting rooms, the coffee corner, etc.)

Let’s talk

about your next project

We look forward to hearing from you and answering all your questions about your next project.

Recent references
and achievements

View more

LET’S CELEBRATE! Buroconcept celebrates its 30th Birthday