Hip hip hoera buroconcept bestaat 30 jaar!

Onze diensten

Om u te ondersteunen in alle fasen van een vastgoedproject, biedt BuroConcept verschillende soorten diensten aan.

Van de analyse van een bestaande situatie tot de uitvoering van de werken tot en met het ontwerp van de ruimtes, al deze opdrachten worden intern binnen onze teams uitgevoerd door ervaren en gespecialiseerde medewerkers en dit op een volledig onafhankelijke manier.

Een persoonlijke aanpak is één van de garanties die BuroConcept biedt. Ongeacht de omvang of duur van het project, de continuïteit wordt verzekerd door een Projectmanager. Deze bevoorrechte contactpersoon zal zich aan zijn zijde verzamelen naarmate het project vordert, een team dat alle nodige vaardigheden samenbrengt (analyse, techniek, ontwerp, monitoring, enz.).

Audits

Voordat u aan een project begint, is het vaak een goed idee om te beginnen met een analyse van de situatie. Deze analyse kan betrekking hebben op het (bestaande of het gebouw waarnaar u wenst te verhuizen) of uw organisatie. Of het nu voor het een of het ander is, BuroConcept heeft de ervaring om deze audits voor u uit te voeren.

Programmeren

De programmeerfase heeft tot doel een programma te schrijven, een specificatie van uw functionele, technische en ruimtelijke wensen. Op elk van de verzamelde informatie werpen we een kritische professionele blik, we analyseren diepgaand enerzijds de geuite behoeften en anderzijds de aanwezige beperkingen.

Ontwerp

De ontwerpfase is de eerste concrete stap van het project en bestaat uit twee hoofdonderdelen. De inrichting van de ruimtes in plan op basis van de in het programma beschreven behoeften, rekening houdend met alle functionele, technische en ruimtelijke elementen. Om het succes van het project te garanderen, besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van heldere concepten, waarbij de nadruk ligt op de leesbaarheid van zowel de ruimtelijke organisatie als de functie van de verschillende ruimtes. Het ontwikkelen van een visuele identiteit ook wel Look & Feel genoemd. Cruciaal voor ons is dat de projecten de identiteit van onze opdrachtgevers weerspiegelen. Het is niet de bedoeling om de BuroConcept Style af te drukken, maar die van elk van de organisaties die ons zijn project toevertrouwen. Tijdens workshops co-creëren we samen met jou deze unieke Look & Feel rond kernwoorden, afbeeldingen, waarden of zelfs materiaalstalen.

Bouwen

Nu het project gevalideerd is, hoeft het alleen nog maar uit te voeren. Deze fase, als het erg spannend is omdat alle bedoelingen van het project uitkomen, is niet minder complex. Omdat het voldoen aan uw behoeften ook het respecteren van uw planning en uw budget betekent, voeren wij het volledige beheer van het project uit.

van ontwerp

tot verhuis

Van de beoordeling van de behoeften tot de verhuizing zelf, via het ontwerp van de plannen, de aanbesteding van de aannemers, het respecteren van het tijdschema en het budget, nemen wij de volledige controle over uw project.

Solar Turbines family room

Recente referenties
en projecten

Ontdek hier onze laatste realisaties!

Laten we samen praten

over je projecten

We kijken ernaar uit van u te horen en al uw vragen over uw volgende project te beantwoorden.