Hurray! Buroconcept celebrates its 30th anniversary!

GS1

 

BRUSSELS - 1500 m2

GS1

After setting them up in rue Royal, GS1 asked us again to take charge of the development and construction of their new headquarters located in the Galerie Ravenstein building in Brussels. The semi-industrial look with visible techniques was the solution chosen to best integrate the project into a plateau with low heights and significant depth. Glazed partitions offer transparency, visual releases, natural lighting and allow a greater link between employees and the different spaces. Combined with a strong presence of wood and colored accessories, the atmosphere is warm and friendly

 

Let’s talk

about your next project

We look forward to hearing from you and answering all your questions about your next project.

Recent references
and achievements

View more

LET’S CELEBRATE! Buroconcept celebrates its 30th Birthday