Hip hip hoera buroconcept bestaat 30 jaar!

LogoBUROCONCEPT

design based on people

Recente referenties
en projecten

Ontdek hier al onze projecten

Buroconcept

Al 30 jaar staat BuroConcept haar opdrachtgevers bij in de ontwikkeling van hun werkplekken met het welzijn van de medewerkers als sleutelwoord, want zij staan garant voor het succes van uw organisaties.

Zodra er verandering op de loer ligt, of het nu gaat om een verhuizing, reorganisatie of verbouwing, stellen wij onze ervaring en creativiteit tot uw dienst.

We denken met u mee over de vastgoedstrategie, analyseren uw behoeften (functioneel, technisch en ruimtelijk) diepgaand en ontwikkelen op maat gemaakte omgevingen in overeenstemming met uw identiteit, uw budgetten en planningsbeperkingen.

Ongeacht de grootte van uw project of de budgetten die u wenst te investeren, ons creatieve team van architecten en interieurontwerpers zal zich volledig inzetten om ruimtes te ontwerpen die uw teams nieuwe energie kunnen geven en zo de doelstellingen van uw bedrijf ondersteunen.

De onafhankelijkheid van ons team garandeert u een neutrale en objectieve aanpak op alle domeinen van het project.

Bij BuroConcept bent u in goede handen!

Ons

Diensten

Om u te ondersteunen in alle fasen van een vastgoedproject, biedt BuroConcept verschillende soorten diensten aan.

Van de analyse van een bestaande situatie tot de uitvoering van de werken tot en met het ontwerp van de ruimtes , al deze opdrachten worden intern binnen onze teams uitgevoerd door ervaren en gespecialiseerde medewerkers en dit op een volledig onafhankelijke manier.

Een persoonlijke aanpak is één van de garanties die BuroConcept biedt. Ongeacht de omvang of de duur van het project, de continuïteit wordt verzekerd door een Projectmanager . Deze bevoorrechte contactpersoon zal zich aan zijn zijde verzamelen naarmate het project vordert, een team dat alle nodige vaardigheden samenbrengt (analyse, techniek, ontwerp, monitoring, enz.).

Audits

Voordat u aan een project begint, is het vaak een goed idee om te beginnen met een analyse van de situatie. Deze analyse kan betrekking…
Discover more

Programmeren

De programmeerfase heeft tot doel een programma te schrijven, een specificatie van uw functionele, technische en ruimtelijke wensen. Op elk van de verzamelde informatie werpen…
Discover more

Ontwerp

De ontwerpfase is de eerste concrete stap van het project en bestaat uit twee hoofdonderdelen. De inrichting van de ruimtes in plan op basis van…
Discover more

Bouwen

Nu het project gevalideerd is, hoeft het alleen nog maar uit te voeren. Deze fase, als het erg spannend is omdat alle bedoelingen van het…
Discover more
“Creativity is, not what you look at but what you see.”
Nelle Eloy, Architecte d’intérieur

Blog

Laten we samen praten

over jouw projecten

We kijken ernaar uit van u te horen en al uw vragen over uw volgende project te beantwoorden.