Hip hip hoera buroconcept bestaat 30 jaar!

Bouwen

Nu het project gevalideerd is, hoeft het alleen nog maar uit te voeren. Deze fase, als het erg spannend is omdat alle bedoelingen van het project uitkomen, is niet minder complex.

“less is green”
David Van Gelder, partner-director at Buroconcept

Wat is er aan de hand

tijdens de bouwfase?

Drie hoofdassen zullen het mogelijk maken om het succes van de uitvoeringsfase te evalueren.

  • De kwaliteitsas. Wij zorgen ervoor dat de keuze van technieken, materialen en producten perfect aansluit bij de wensen. Onze totale onafhankelijkheid garandeert u de beste oplossingen voor elke functie.
  • De planningsas. Met dit aspect is al rekening gehouden bij het kiezen van een oplossing, maar het is tot de dag van uw verhuizing dat we er dagelijks voor zullen zorgen dat alles soepel verloopt en dat de verbintenissen van elke stakeholder worden gerespecteerd.
  • De begrotingsas. Bij de studie van het project zal hier ook rekening mee zijn gehouden, maar we zullen het gedurende het hele werk blijven volgen, ongeacht de onvoorziene gebeurtenissen die zich kunnen voordoen.

Ook al lijkt het minder voor de hand liggend, onze creativiteit zal hier een grote bondgenoot zijn. Zo kunnen we u, wat er ook gebeurt, een project garanderen dat op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd.

Recente referenties
en projecten

View more

Laten we samen praten

over je projecten

We kijken ernaar uit van u te horen en al uw vragen over uw volgende project te beantwoorden.