Hip hip hoera buroconcept bestaat 30 jaar!

Ontwerp

We zetten al onze vindingrijkheid in om een concept te ontwerpen dat niet alleen aan uw behoeften voldoet, maar ook het welzijn van uw medewerkers kan brengen.

“Creativity is, not what you look at but what you see.”
Nelle Eloy, Architecte d’intérieur

Wat gebeurt er
tijdens de ontwerpfase ?

De ontwerpfase is de eerste concrete stap van het project en bestaat uit twee hoofdonderdelen.

  • De inrichting van de ruimtes in plan op basis van de in het programma beschreven behoeften, rekening houdend met alle functionele, technische en ruimtelijke elementen. Om het succes van het project te garanderen, besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van heldere concepten, waarbij de nadruk ligt op de leesbaarheid van zowel de ruimtelijke organisatie als de functie van de verschillende ruimtes.
  • Het ontwikkelen van een visuele identiteit ook wel Look & Feel genoemd. Cruciaal voor ons is dat de projecten de identiteit van onze opdrachtgevers weerspiegelen. Het is niet de bedoeling om de BuroConcept Style af te drukken, maar die van elk van de organisaties die ons zijn project toevertrouwen. Tijdens workshops co-creëren we samen met jou deze unieke Look & Feel rond kernwoorden, afbeeldingen, waarden of zelfs materiaalstalen.

Recente referenties
en projecten

View more

Laten we samen praten

over je projecten

We kijken ernaar uit van u te horen en al uw vragen over uw volgende project te beantwoorden.